И така, ще говорим нататък по-подробно, какво е дългосрочно стайлинг на коса, която се извършва по нова технология.

Почти всяка жена се характеризират с напрежение, така че тези, които имат вълниста коса, които желаят да ги изглади, а много, които имат пряка структура къдрици, напротив, завить.

По-рано за последния вариант на подреждане се прилага агресивна химическа завивка, но с развитието на фризьорски салон индустрия се появи по-нов метод за създаване на кудрей, който им позволява да стоят доста дълъг период от време, е карвинг или една от разновидностите на дългосрочната стайлинг. И така, ще говорим нататък по-подробно, какво е дългосрочно стайлинг на коса, която се извършва по нова технология.

Дългосрочно стайлинг на коса (53 фото): по кое време и колко вредни

Обичаш обем и леки вълни? След това процедурата за карвинга за теб!

Какво представлява подобрена дългосрочно полагане на къдрици

Дългосрочно стайлинг на коса (53 фото): по кое време и колко вредни

Процедура дългосрочен полагане на дълги локонах ви позволява да създадете само леки, а не на еластични вълни.

Целта на карвинга, както и химически вълна, – получаване на кудрей, които са създадени с помощта на специални инструменти и форми. Обаче къдрици кудрям – напрежение, и, ако при новата методика, те се превръщат с еластични swirls, а след това при новия метод на дългосрочната стайлинг те имат по-мека неравности ( прочетете също статията „Мазна коса в корените и посеченные на една ръка – достъпни варианти за решение на проблемите, причините и тяхното отстраняване“ ).

Това е обяснимо с факта, че съединения, използвани при карвинге, различни от тези, които се прилагат в остаряла химически завивке. Също така и самата технология тази процедура се различава от популярната по-рано (се извършва с помощта на коклюшек и отнема повече време).

Тя се основава на прилагането на подобни, но, все пак, на други инструменти (стайлеров и бумерангов различни размери, както и специални апарати, например „Beauty machine“). Благодарение на всичко това този метод позволява не само да получават различни ефекти, но и има доста предимства.

Моля, обърнете внимание! Категорично забранено да правят такава завивку, ако тя преминава курс на лечение и силни лекарствени средства.

Разновидности на карвинга

Дългосрочно стайлинг на коса (53 фото): по кое време и колко вредни

Базалната процедура позволява значително да се увеличи обемът на всяка прическа.

Технологията на тази процедура позволява да се обработва косата е локализиран. Т.е. може да изпълни или частично, или напълно на цялата глава. Това е много удобно, когато, например, основните къдрици имат добра разкош, а кореновата област не е добра измерение.

Също така с помощта на този метод можете да създадете къдрици, както вертикални, така и традиционни, с различни размери:

 • малки;
 • средни;
 • големи.
Дългосрочно стайлинг на коса (53 фото): по кое време и колко вредни

В процеса на изпълнение на дългосрочен подреждане с помощта на стайлеров среден размер.

Например, ако трябва да се получи в резултат на романтична вълна, а капитана използва stylers голям размер. Когато трябва да се направи малки къдрици, то за това се прилагат малки инструменти.

Една дума, ако говорим накратко, видове карвинга позволявам да получите следното:

 • пълен или частичен (например, корен) обем;
 • структуриран вълнообразни кичури с естествен ефект или малки къдрици;
 • служба за подстригване никакви отделни зони с помощта на различни по размер кудрей чрез локализиран карвинга.
Дългосрочно стайлинг на коса (53 фото): по кое време и колко вредни

На снимката показва модел с локализирани карвингом, благодарение на което отделните елементи на прическата са от полза подчертани.

Моля, обърнете внимание! Опитва да извърши тази процедура в домашни условия с своите ръце, специалистите не препоръчват, тъй като ако не разполагат с умения и знания, технологии, след което полученият резултат, който зависи на първо място от професионализъм на майстор, може да се окаже далеч не е този, кой би искал.

Още повече, че цената му не е висока (от 24 USD до 3 хиляди евро. в зависимост от дължината на кичура коса) и прекарат един или два пъти в годината на такава дългосрочна може полагане на всяка жена.

Плюсовете и минусите на процедурата

Дългосрочно стайлинг на коса (53 фото): по кое време и колко вредни

Снимка на романтични вълни, направени с помощта на карвинга.

ПредимстваНедостатъци
Тази процедура помага за подсушиванию на косата, така че ако имат мазна структура, чрез нея може да се отърве от тези неприятности.

 

Поради факта, че карвинг подсушивает коса, да го приложите върху чуплива, суха и изтощена прядях не се препоръчва. Иначе такава дългосрочна стайлинг на коса още повече наруши тяхната структура, и в крайна сметка при прическите ще се окаже далеч не е приличен вид. Във връзка с това не е желателно да се направи карвинг на обезцветени или промелированных повече от 50% от косата си. В такива случаи направления първо трябва да се възстанови с помощта на специални процедури.Имайте предвид обаче, че ако се планира в бъдеще да направи дългосрочна полагане, басму или хну да се използват за тяхното възстановяване е невъзможно, тъй като резултатът може да бъде непредсказуемо. След процедурата да използвате същите тези растителни бои също не е желателно.
Съединения, използвани при тази процедура, не съдържат агресивни вещества (амоняк и така нататък) и не проникват дълбоко във вътрешността на направления, благодарение на което тази дългосрочно полагане на по-малко вреден от биологични или химически завивка. Както съдържащи форми на такива полезни компоненти, като маслиново масло и екстракти от полезни растения, спомагат за смекчаване на отрицателното въздействие на наличните химикали.

 

Въпреки факта, че карвинг – лека процедура, въпреки това, тя е противопоказан при бременност и кърменето, тъй като в подготовката за нея все още се намират химикали. По същата причина я с повишено внимание трябва да се прилага при склонност към аллергиям.
След всяка процедура полагане направления (например, може да се направи ефекта на мокрите коса, ясна къдрици или просто лек обем) се задържа много по-дълго, отколкото преди нея. И дори след сън къдрици винаги ще има приличен вид. Освен това, косата във всеки случай ще изглеждат по-естествено, отколкото след химична вълна.
След карвинга все направления, не е необходимо да бъде отстригать, като след химична вълна, тъй като след 4-8 седмици (зависи от вида на процедурата) те сами по себе си ще започнат да се оправям и продажба на предишния вид.
Твърди направления след тази процедура стават по-покорни, а фините и редки – изглеждат обем и по-богати.
Дългосрочно стайлинг на коса (53 фото): по кое време и колко вредни

Така изглежда дългосрочна полагане на средна коса (средни по размер вертикални еластични къдрици).

Моля, обърнете внимание! Тази дългосрочна стайлинг на дълга коса с дебелото структура и богата на плътност не може да бъде изпълнена качествено, тъй като под тежестта на тези направления вълна просто няма да стоят. А това е дългосрочна полагане на къса коса, а също и средната направления (препоръчителната дължина е от 7 см до 20 см) – идеален вариант.

Грижа за локонами с карвингом

Дългосрочно стайлинг на коса (53 фото): по кое време и колко вредни

На снимката къдрици след карвинга с мокър ефект, който беше извършен с помощта на пяна.

Въпросът е как да се грижите за коса с дълготрайна полагане, наварное, ще вълнува много, тъй като след всяка процедура за това си има правила:

 1. След карвинга къдрици не може в продължение на седмици се полага сешоар, къдрене, утюжком и плойкой . По-късно тези уреди трябва да се ползват колкото е възможно по-рядко.
 2. При миене на главата трябва да се използват шампоани за текстурирани на косата.
 3. След измиване се сушат на главата трябва да е нещо естествено.
 4. Вържете кичур трябва да е само в сухо състояние четка с малки или средни зъбци.
 5. За даване на прическа е мокър ефект не забранява се използването на гелове и пенок.
 6. Прилагане на подхранващи маски след процедурата, само ще се възползват локонам .

Моля, обърнете внимание! Ако така се случи, че процедурата е извършена слабо и след нея на нишка силно повредились, ламиниране ще им помогне да се защити и възстанови.

Заключение

Ако ви е интересно как изглежда дългосрочно полагане на средна коса, видео в тази статия ще ви помогне да разберете този въпрос, както и в други нюанси на тази тема. Защото често това, което видя със собствените си очи ни помага много по-ефективно, отколкото всяка написана инструкция ( виж също статията „Какво масло за суха коса най-ефективно“ ).

Ако искате да благодаря, добави усъвършенстване или възражение, задайте въпрос от автора – добавете мнение!