Сешоар с въртяща се четка на Bosch PHA 2302 Glamou. Red. Такова нещо завить косата не се окаже в къдрици – дюзи предназначени за стайлинг. На фигура разполага с конструкция, подобна на бутона за охлаждане, и това е логично, защото уредът има за цел да оформите косата си.

Това не е просто четка, тъй като може да звучи първоначално, дующий въздух. Сешоар с крутящейся четка често се използва вместо машата за коса, въси с меки и могат да се оттеглям от необходимост. Това е удобно, защото се получават вълнообразни къдрици, а при необходимост, и лесно се изправи. Пазете се от изгаряне на косата. Използване на термичната полагане при остра нужда.

Външен вид сешоар с четка крутящейся

Сешоар прилича на кръгла четка. Обаче не всеки уред с подобна конструкция принадлежи към определен клас. При някои фенов четка за зъби не се върти, доставка на по-малко удобства. Трябва да се обърне дръжката на ръка, от което обрат кабел. Да се ползват по сешоар неприятно.

На крутящийся сешоар се предлага четири вида дюзи. Това е:

 1. Традиционните четки рошав маша и распрямления на косата.
 2. Маша.
 3. Позната е плоска гребенка с въздушен).
 4. Генератори за пара.

Сешоар с четка крутящейся

Характеристика на крутящихся фенов е наличието на стайлинг. Едновременно с изсушаване на косата си намери подходящо място, ние получаваме най-простият прическа. Модел е добър за рязко перегибах направления – крони, където завивка впити режим на охлаждане. Характеристика на фенов-четки смятат ниска цена. На пазара, по принцип липсват в този клас устройства модели по-скъпи 134 USD. В същото време цената на традиционните фенов-пистолети дума за 1134 USD. Разликата весомая, ще функционални.

На първо място, се обръща внимание, че в инструкцията не са посочени максимално време на непрекъсната работа. Това означава, че сешоар-четка се използва в режим на продължителна или снабден с защита от прегряване на двигателя. Малък шанс, че производителят не разчита на по-продължително използване на сешоар-четка, защото и мълчи детайли. Невежеството на режима на много домакини помогна да изгори ръчни смесители. Ако се предполага комерсиално използване, купувачът не е длъжен да предупреди за това, а производителят има право да прекрати гаранционно обслужване, ако доказуем факт.

Внимание! Защита от прегряване външно се проявява по различни начини. Сешоар изключва, изчакайте да изстине. Натиснете тумблеру изключване не дава желания резултат.

Сешоар с крутящейся четка Rowenta Brush Active CF9220

Сешоар крутящийся Ровента с мощност 1000 Вата, в комплекта са приложени два типа „браша“ с различни диаметри, 30 и 50 мм, с керамични повърхност, пакетиран в защитни кожуси. Въздухът духа от тях по цялата повърхност. Мотор и компресора вътре химикалки, се получава голяма гребенка.

Сешоар с четка крутящейся

Крутящаяся сешоар-четка за коса Rowenta Brush Active CF9220 има режим на гърба: главата се върти в двете посоки. Това се прави по две причини:

 1. За всяка страна на главата на посоката на въртене е предвидено обратното закручиванию на косата при движение на ръцете с четка от главата настрани. Започват процеса от корена, леко намотав направление на четката, и вървят надолу.
 2. Ако къдрици окончателно намотает на движение, включване на заден ход, за да се отървете от бич. Не е необходимо да се използва въртенето. Понякога е удобно просто да пуснат топъл въздух.

Допуска се оттегли дюза и в хода на пътуването, например, се използва изключително за дръжка. Тук се намира решетчатое дупка, с площ по-малък дифузьор или концентратор типичен сешоар, но за пътни цели костюм. Посоката на движение превключва два бутона на писалката. Около всяка поставена стрела, да е трудно. При задържане на бутон сешоар-четка се върти.

За къса коса е разрешено да използва втора скорост: отделен превключвател променя броя на оборотите. Но дълги кичура по-добре да изсъхне помедленнее. Споменахте, че две дюзи. По-малка в диаметър, подходящ за даване на косата лека кудрявости. Дебела, напротив, распрямит къдрици. Прическа ще изглежда въздух и привлекателно. Дърпа едновременно с движението на главата сешоар с крутящейся на дюзата надолу, получаваме истински къдрици от косата. Формира спирална траектория направления.

Сешоар с четка крутящейся

Неприятно е, че първият температурен режим се намира по-нататък в хода на дръжка за управление от втория. Първоначално е охлаждане. Често дамите не се използва последната опция, която е необходима за фиксиране на прически, например, в короната. Моля, обърнете внимание, че същата тази дръжка се регулира и скорост на въртене. Оказва неудобно. Ровента — сешоар с крутящейся четка — може да се нагрява слабо и бавно, или силно и бързо.

Съвети лесно се поставят с едно щракване, след това се фиксира специална дръжка, която се намира на края. Правилно посоката е посочено със стрелка и надпис Lock, разширено — две икона:

 • закрит заключване;
 • circuited замък.

Трябва допълнително да се помогне с това, като насадить четка за дръжката и се заключва. В рамките на два йонизатор, даващи свежест прическа. Серия от въртящи се фенов Rowenta Brush Active 9220 се различават по това, че замъкът определяне на най-дръжката се намира близо до конектора за инсталиране на типа. Уреда е на стойност 77 USD и не е от дюзи, освен описаните. Оказва се лесен крутящийся сешоар с минимално необходими опции.

Сешоар с въртяща се четка на Bosch PHA 2302 GlamouRed

Уредът прилича на Ровенту Brush Active CF9220, но има мощност 700 Вата. Това означава, че феновете на него помедленнее, отоплението не е толкова бърз. Четината на керамични четки за по-голям размер, събрани чрез натискане на лоста за миг нулиране локона.

Сешоар с четка крутящейся

Разполага с една скорост и три температурни настройки, включително охлаждане. Безжичен режим не, нито дума за ионизаторах на въздуха. Усеща се, че по-евтин модел. Цената е 45 USD. От опциите контур за окачване на карамфили.

Добър бюджетен вариант!

Сешоар-четка за зъби BRAUN AS 530 MN

Уред на стойност 54 USD и снабден с три скорости обдува горещ въздух, като във всяка има възможност за изключване на спирала. Това се извършва с натискане надолу пръстеновиден превключвател на скоростите и задържане в това положение.

От необичайни възможности функция за генериране на двойка. В началото на работа в специална капачка с подвижен филтър е необходимо да въведете вода от чешмата. Двойката е достатъчно в продължение на 3-5 минути непрекъсната работа. Това ви позволява да правите, издухайте косата, без да се прибягва до пране на главата. В началото на работата трябва да се постави ключ в специален икона, намираща се отляво на цифри, изчакайте две минути. След завършване на използването, выливайте излишната вода от резервоара.

Крутящийся сешоар-четка за зъби BRAUN AS 530 MN се различава от други на факта, че той се монтира кухи и насаживаются на ос, крепящуюся на дръжката. Аксесоари за три неща:

 1. Четка четка с по-голям диаметър.
 2. Четка четка с малък диаметър.
 3. Volumizer за придаване на обем на косата.

Непонятно стъпка е липсата на нейтрали. Уред или работи на количеството топъл въздух, или на количеството пара, или на охлаждане. Последното е налице, когато околовръстен регулатор закован надолу и се задържа.

Изглежда, че тази сложност в управлението може да доведе до излизане от строя на системата, са достъпни само на няколко режима. Обаче за професионалисти вариант е подходящ, ако оборудвате контакта на отделен превключвател. Удивително работи в режим на определяне на студен въздух, включающийся не се гледа с натискане на палеца надолу околовръстен регулатор крутящегося сешоар. На комерсиално използване, при доказанности, лишава от право на гаранционен сервиз.

Най-популярният styler отвъд океана

На един чужд рекламна сайт за 2014 година най-популярният сешоар-четка се нарича Conair SD8NP. Струва 40 USD, не е без финансова стимулация на информация от производителя.

При мощност от 1875 Вата на това чудо на техниката се обслужва от ионизатором на въздуха. На разположение две настройка на скорост и температура, вярваме, че са изпълнени по подобен принцип, че и Rowenta Brush Active CF9220. И въпреки, че уредът се нарича стайлером, за разлика от крутящегося сешоар минимално. Дръжката прилича на гигантска четка за коса – на острието която се поставят дюза.

Потребителите отвъд океана се хвали този „сешоар“ за способността за рекордно кратко време изсушава косата. Нагреватели вътре керамични, вредата от тях-малко. Такова нещо завить косата не се окаже в къдрици – дюзи предназначени за стайлинг. На фигура разполага с конструкция, подобна на бутона за охлаждане, и това е логично, защото уредът има за цел да оформите косата си. Изненадва лед безразличие на Запад към тези евтини уреди. Нито един приличен преглед не е имало!

Изход

Купи сешоар с крутящейся четка стойност на момичетата, носейки през цялото време на път. Това е добра и евтина подмяна на обикновените модели. Редица модели е допустимо да се използват и без накрайник. А това допълнително спестяване на място в пътна чанта, само за да розета се оказа наблизо.