Бързо изсветлява дори и тъмна коса. Най-добрият изсветлител за коса – L ‘ Oreal. Platinum. Това обесцвечивающая паста, в която се съдържат укрепване компоненти, необходими за здравето на косата.

Изсветлител за коса се използва в случаи, когато не се нуждаете от счупване на боядисване. Принципът на действие на избистрители е проникании състав в корените. Боядисване са изложени на везните на косата, предпазват ги от външни негативни фактори.

Изсветлител за коса: класация на най-добрите и щадящи средства

Светъл тон

Компоненти осветлителя са насочени към промяна на меланин или изтощение. Меланинът е естествен оцветяване пигмент, който придава естествен цвят. При прилагането на агресивни козметични средства везните започват да пляскане и се сбръчкват.

Впоследствие косата изглежда безжизнена и скучна. Те стават тънки и чупливи, носят дискомфорт. За да запази здравето и компетентно изсветлява косата, трябва да се използват качествени изсветлител.

На голям избор от представените на пазара на бои трябва да се определят най-подходящ състав. Риска от нараняване на космените пръти остава винаги, но трябва да го намали до минимум. До най-популярните осветлителям може да се дължи на следните търговски марки:

 • L ‘ Oreal;
 • Dave;
 • Palette;
 • Garnier;
 • SYOSS;
 • Schwarzkopf;
 • Estel;
 • Chantal;
 • Solvex;
 • Blondea.

Изсветлител Blondea – 10 място

Това осветляющее средство се счита за най-евтин сред конкурентите. Средна цена за 1 USD. За боядисване на отделни направления пасва идеално, но при пълноценен боядисване Blondea не се препоръчва. Многобройните отзиви на купувачите в по-голямата си част отрицателни и ето защо:

 1. Боя има неприятна остра миризма.
 2. При контакт с кожата на главата предизвиква силно усещане за парене и дразнене.
 3. Косата напълно подпали под въздействието на агресивни вещества.
 4. По трудния възстановителен период.
 5. Тънки видове може напълно истощиться – необратим процес.

Ниската цена винаги е привлекателен, но когато става въпрос за косата, спестяване не може да бъде. При боядисване на цялата глава изсветлител blondea за коса не е добър. Ако боядисване се нуждае от само една или няколко тънки кичура коса, може да използвате този инструмент, но въпреки това да запазите тази боя за коса трябва не повече от 15 минути.

Изсветлител за коса: класация на най-добрите и щадящи средства

Средство блондеа

След процедурата на избелване е необходимо ежедневно изплакнете възстановителен балсам, направи натурални маски, не се прилага сешоар и маша.

Изсветлител Solvex – 9 място

В класацията на десетте най-добри осветляющих средства Solvex отнема предпоследнюю позиция, но това не означава лошо качество козметика. Цената на една опаковка е 90-4 USD.

Предимства:

 • бързо осветление;
 • дълготраен резултат;
 • лесно нанасяне;
 • минимално количество вредни компоненти.

Недостатъци:

 • остър мирис;
 • усещане за парене на кожата на главата;
 • малко количество в опаковката;
 • след прилагане на тънки косата значително влошава външния вид.

След средство за изсветляване на Solvex косата става по-суха и палав, но те бързо се възстановяват след няколко процедури с помощта на балсама. В крайна сметка те придобиват необходимата сянка.

Изсветлител Chantal – 8 място

Козметика на фирма Chantal се различава ниска цена и добро качество. Цената На пазара осветлителя „BlondVariete варира от 80 до 100 руски рубли. Предимно това средство избели мелированные направления и коса, боядисана по технология балаяж.

Капацитетът на една опаковка е 500 мл, така че обладательницам за гъста дълга коса може да не се притеснявате. В състава на „BlondVariete“ се състои от компоненти, без чупене на структурата, но си струва да се грижи за рамките на защитен бальзаме.

Изсветлител марка Chantal се продава без допълнителни омекотители, и това е може би основният му недостатък. Косата трябва да се справи с балсам всеки път след изсветляване, в противен случай, те ще станат чупливи, болнав вид.

Изсветлител Estel – 7 място

Козметични продукти на фирма Estel са популярни сред момичета и зрели жени. Цена осветлителя – 3 USD. Пълно пребоядисване преминава за няколко седмици.

Важно е да запомните, че чувствителната кожа на главата лесно се повреждат след боядисването, така че е препоръчително да събере възможно най-меки средства, или се смесват осветлители с щадящими компоненти, или перетерпеть процедура, а едва след това да се лекува кожата.

Предимства:

 1. Бързо изсветлява дори и тъмна коса;
 2. Лесно се нанася;
 3. няма да има агресивни вещества;
 4. не дразни кожата на главата (с редки изключения);
 5. комплектът включва балсам и ръкавици.

Недостатъци:

 1. Има остър мирис;
 2. силно се изсушава.
Изсветлител за коса: класация на най-добрите и щадящи средства

Средство Естел

Изсветлител естел може да се използва редовно. Косата бързо се пристрастяват към него, така че няма нужда да търси друга боя.

Изсветлител Schwarzkopf – 6 място

Най-често срещаните осветлители тази търговска марка – SchwarzkopfPerfectMousseи Igora. Цената на малко по-високи в други – 7 USD. Мус много по-лесно да се използват в домашни условия. Той лесно се нанася, не се стича и не предизвиква дразнене и сърбеж. Можете да вземете правилните нюанси на: осветление на 2, 3 и повече тонове. При използване на осветлителя, трябва да се носят защитни ръкавици.

В случая с боя Igora процеса на боядисване се усложнява. Тук трябва да използвате пудра и оксиген, който влиза в състава на осветлителя. Последици след боядисване същите, както при използване на муса. Кожата не се дразни, косата остава мека и здрава. Единственото нещо, което на първо време, тънка коса могат да бъдат излишно е суха, но с прилагането на защитни маски, те се възстановяват.

Изсветлител SYOSS – 5 място

Syoss– доста популярната марка на пазара за козметични продукти. Използването му за светли коси, може да се постигне идеален резултат, но в случая с каштановым и по-тъмни цветове може да се появи неприятен жълтеникав оттенък. Да се отървете от него само с няколко процедури. Сред предимствата на отделят:

 • щадящее въздействие върху кожата на главата;
 • светъл нюанс, дори и в тъмна основа;
 • наличието на балсама в комплект;
 • приятна миризма;
 • неагресивен въздействие.

Към недостатъците се отнасят:

 • след една-две процедури остава жълт оттенък, който по-късно е отстранен многократни покрасками;
 • брой на балсама е достатъчно само за тънка коса, гъсти нужда от по-голям обем;
 • за дълга коса е необходимо за закупуване на 2 опаковки;
 • цена е по-висока от средната.

Изсветлител Garnier – 4 място

В една опаковка осветлителя Garnier Color Naturals включва обесцвечивающие сметана на прах, мляко-разработчикът, балсам и ръкавици. Въпреки богата доставка на компоненти, цената на продукта не надвишава 4 USD.

Перфектно избелва корени и добре осигурени по цялата дължина на косата. Идеален за обладательниц „каре“, но ако косата е гъста и дълга, трябва, като минимум, 2 опаковки. Предимство на осветлителя включват:

 1. Хубаво, не е остра миризма.
 2. Бързо осветление.
 3. Липсата на страхливост.
 4. Внимателното въздействие.
 5. Дълготраен резултат.
 6. Меки и послушни коси след изсветляване.

Минуси:

 1. Малко количество в една опаковка.
 2. Неудобните ръкавици.
 3. Дълго уговаряне на тъмните пигменти на косата.
Изсветлител за коса: класация на най-добрите и щадящи средства

Средство гарньер

Изсветлител Palette – 3 място

Този козметичен продукт се намира в класацията на трите най-избистрители. Palette Фитолиния провежда щадящее осветление на косата и при това са добре осигурени. Средна цена – 4 USD. Боята не выжигает косата, не изсушава и не се нарушава тяхната структура.

Продължителният контакт с чувствителна кожа на главата и шията може да предизвика леко дразнене. Омекотяващ крем след процедурата ще успокои кожата и ще я поправи състояние. Косата след боядисване стават осветленными и меки, лесно расчесываются.

„Внимателно трябва да се прилагат при отслабена или повредени косата си, тъй като компонентите на боя дълбоко да проникне вътре и да превърнете косата си в тънки разваливающиеся конци“.

За обладательниц тежки или средни коса боя се вписва идеално.

Изсветлител на Dave – 2 място

Осветляющие продукти за коса могат да окажат неблагоприятно да действа върху косата, ако неправилно подбрани боя, косата е прекалено тънка или травмирани по различни начини (химически вълна, неграмотни боядисване и т.н.).

В останалата част процедурата по изсветляване на безопасна, особено при подходящи грижи, след боядисване. Dave нежно избелва и не оставя жълтеникав оттенък. Голям недостатък може да се счита за агресивно въздействие на течни косата.

Резултат след боядисване страхотен, много снимки покупательниц лесно се отбележи, как силно и качествено, се поставя бял цвят дори на тъмни косата. Но има и случаи на повишена чупливост на дълга коса. В останалата част на Dave по право се нарежда на второ място в класацията на топ 10 на най-добрите избистрители.

Изсветлител L ' Oreal – 1 място

Най-добрият изсветлител за коса – L ‘ OrealPlatinum. Това обесцвечивающая паста, в която се съдържат укрепване компоненти, необходими за здравето на косата. По време на боя няма никакви миризми. Кожата не е повреден и не изпитва парене при контакт с боя.

Изсветлител лореаль има висока цена – около 50 USD, но резултатът оправдава всички очаквания. Единственото нещо, което може да предизвика недоволство, бързо съхнене на боята. По време на процедурата трябва да се направи бързо, за да успеят да се нанесе на целия състав, докато не изсъхне първите слоеве. Този изсветлител по-добре на други петна в бял цвят и при това не се нарушава тяхната структура.

Изсветлител за коса: класация на най-добрите и щадящи средства

1 място — Лореаль

Естествени осветлители за коса

Природата също може да помогне да се облекчи косата, без да се наруши тяхната структура. Сред естествени компоненти са следните:

 • Отвара от лайка: 100 грама от цветовете се вари в 0,5 л вода и се охлажда. Студена отвара се прилага в отделни направления на 40 минути.
 • Мед: процедурата трябва да се извърши за една нощ. На всеки кичур трябва да нанесете малко мед и се оставя за няколко часа. Косата ще получат златист цвят.
 • Лимон: сок от един лимон се разрежда в един литър вода и изплакнете състава на косата. Час на слънчеви бани и да се чудя резултат.

Кой изсветлител за коса е най-добре? Този, който е безопасно да се въздейства върху косата и точно фиксирано в космените пръчки поставени.