Ярки кичури – начини за тяхното получаване. Цветни кичури коса – това е опция, която изисква използването на мярката, малко прекалява – и вие. Предимство на този средство е това, че той е подходящ за тъмни къдрици, придавайки дори и на черна коса необходимия ви цвят.

Много от съвременните момичета искат да изглеждат ярко и смело. Начини за постигане на тази цел много много, най-лесният от тях – нестандартен цвят на косата. Но какво да направя, ако искам да бъде в центъра на вниманието, но боя се шевелюру в креативен и неочакван цвят съвсем не искам?

Цветни кичури за коса (45 фото): създаваме эпатажный начин на себе си

Обичайните мелированием или картина в монотонност цвят днес малко хора ще бъдат изненадани, а ето ярки кичури — сини, зелени или червени нюанси няма да остави безразличен никого! Решение има! Прекрасна алтернатива действат цветни кичури коса, които ще придадат особен жар и ще ви помогнат да се почувствате индивидуална.

Цветни кичури коса – това е опция, която изисква използването на мярката, малко прекалява – и вие вместо загуби.нищо начин да получите банален безвкусицу, понякога дори много абсурдную и смешна.

Цветни кичури за коса (45 фото): създаваме эпатажный начин на себе си

Контрастните къдрици бъде зададен игрив тон на целия начин на

Радвам се, че такъв риск в действителност е почти сигурно. В края на краищата се създават светли къдрици, главно с помощта на тези средства, които лесно се отмива, ние ще разкажем за тях по-долу. Също така може да се прибегне до напълно безопасен метод – използва къдрици на заколках, с които можете да се сбогува във всеки един момент, за разлика от използването на устойчиви окрашивающих средства.

Като цяло стилисти-фризьори препоръчват вземете кичур коса с различен цвят в зависимост от събитието, на което сте се насочили, стил и цвят дрехи, при това задължително се вземат предвид прическа, която планирате да направите. Благодарение на този необичаен акценту вие придадите свой образ е съвсем различен — по-жив вид.

Моля, обърнете внимание! За да оцветени къдря изглежда хармонично, се опитайте да го вземете нюанс по този начин, за да не се случи на силен контраст с останалата част от шевелюрой. Така че, вземете цветни кичури на тъмната коса е по-добре следните нюанси – лилави, сини, огнени.

Блондинки повече късмет – те могат да използват почти цялата палитра от цветове.

Цветни пастели

Пастельная боя, а по просто –пастели в последно време — най-популярното средство, с помощта на които може да се получи много ярки нюанси. Цена пастели също оказва влияние върху тяхната популярност, защото тя е съвсем достъпна за повечето от момичетата.

Основното предимство на пастели в това, че тя дава временен ефект, който трае до първото измиване на косата. Има два вида пастели – мазна и суха, мнозинството смята, че първата е по-удобна за употреба.

Цветни кичури за коса (45 фото): създаваме эпатажный начин на себе си

Снимка: процеса на нанасяне на пастели

Инструкция за приложение:

  1. Покрийте раменете си с кърпа или кърпа, за да не мръсна дрехи осыпающимися мелками.
  2. Отделно малка коса, скрутите го на плитка .
  3. Вземете мелок и натирайте сплескани колан, първо горната постепенно се движи към дъното. Това е много важно, тъй като, ако правя процедура отдолу нагоре, а след това ще повреди структурата на косата.
  4. За да получите цветни кичури за русых косата или светли с помощта на пастели, нанасяйте я на сухо къдрици, ако същата коса тъмни, те трябва да се овлажнява. Рыжеволосым обладательницам, по-добре да експериментирате с прилагането на влажна или сух метод.
  5. Това, как ще се прилага пастел и кои изберете цвят, зависи от вашата фантазия. Но, че е необходимо – определяне на лак, плойкой или утюжком, тъй като мел ще се рушат от дрехите си.

Моля, обърнете внимание! Съществува сух пастел и маслена, но не си струва да им се бърка. Двигателят е с мазителна пастел, макар и лесно пада, но дава ефект лепкавост и лошо измити. За да придадат цвят на косата най-добре да използвате мек мелок.

Боя и тоник за коса

Цветен кичур в косата ще изглежда наситено с прилагането на тоник, който също лесно се отмиват, като при това действа по шевелюру абсолютно безвреден. Един му минус е, че ярките цветове ще бъдат освободени само на променен цвят на локонах или светли от природата, брюнеткам резултат след употреба да бъде почти незабележим.

Цветни кичури за коса (45 фото): създаваме эпатажный начин на себе си

Искате ли по-траен резултат, след това използвате тоник, който държи около две седмици

Същото се отнася и безаммиачных бои. Така че темноволосым красавицам трябва да облекчи къдрици, и само след тонировать.

Ефектът от прилагането на тоник, ще продължи повече от няколко седмици, ако се използват устойчиви боя, тук цвят, ще се зарадва за дълго време. Но за никого не е тайна, че устойчивите бои са много вредни за рошава коса.

А основният вредител е водороден пероксид, с помощта на която и е разрушена от естествен пигмент, но брюнеткам без него не могат да се справят, ако искат да се сдобият с ярък и наситен.

Други начини

По-долу са доста интересни начини за получаване на цветни къдрици собствените си ръце:

  • Спирала. Това означава абсолютно безобидно, а тя е такава дори и за околната среда. Спирала са вече в края на подреждане, с помощта на ръкавици и четка за рисуване.

Но, в никакъв случай не попадайте под дъжд – mascara просто растечется! От това става ясно, че за да се отървем от средствата могат да бъдат обичайните миене на главата.

Цветни кичури за коса (45 фото): създаваме эпатажный начин на себе си

Чрез прилагане на маскара, уверете се, че навън е сухо и слънчево време

  • Лак . Цветен лак е много лесен за използване – достатъчно е просто да се разклаща флакон и се пръска по косата. Но ще трябва да се грижи за това да е средство, не е попаднало на заобикалящите ви предмети, тъй като те ще се превърне заедно с шевелюрой. Предимство на този средство е това, че той е подходящ за тъмни къдрици, придавайки дори и на черна коса необходимия ви цвят.
  • Общи направления . Това е чудесен вариант, ако не желаете да се въздейства върху косата някакви окрашивающими средства. Може да се закупи цветен къдря с заколкой и поставяне на себе си, когато ви е необходим. Или пък може да го засили с помощта на малко кератиновой капсулки, така прядка продължи повече от няколко месеца.
Цветни кичури за коса (45 фото): създаваме эпатажный начин на себе си

Общите направления на заколках много удобни за използване, а също така са много различни нюанси

  • Цвят сенки . Средство има много богат пигмент, а кутията има вид на обикновените сенки за очи. За да използвате трябва просто да се овлажнява къдрици и притисната до него сенки, след това да се по всички по дължина. След това е необходимо всички фиксирате с лак за коса или плойкой, като направи леки къдрици.

Средства за създаване на рейнбоу настроението на масата. Изберете най-подходящото за вас, и напред, игриво и палава начин ( виж също статията „Витамини в шампоан за коса – безполезна идея или спасение за къдрици?“

Видео в тази статия ще ви помогне да разберете с техника за нанасяне на различни средства за получаване на цветни къдрици.

Ако искате да благодаря, добави усъвършенстване или възражение, задайте въпрос от автора – добавете мнение!