Оформяте прическата си с помощта на кръгла продувной четки съвсем лесно. Разновидности. Четка за стилизиране на коса може да бъде не само полезна, но и вредна, ако я ungrammatical изберете.

Без подреждане рошава коса сега не струва нито една жена. Надеждни помощници в това начинание могат да станат специални гребени. В комбинация със сешоар те служат като прекрасен заместител на утюжков и плоек, а вреда при този къдрици получават много по-малко. Въпреки това изберете подходящият за конкретния тип коса инструмент не е толкова просто. Той трябва да изпълнява своите преки задачи, и при това не се наранят направления. Помислете характеристики и разновидности на продуктите.

Особености и определяне

Качествена гребен за полагане – това е многофункционално и удобно устройство, което ще ви позволи да се правят различни прически. С нейна помощ можете да създавате красиви вълни или изправяне на кичури, придават им обем в корените и предене на върховете навън или навътре.

Брашинг е подходящ също така и за обикновения вържете. Те могат да се насладят на момичета с дълги, средни и къси стрижками. Кръгла четка за коса прилича по форма на цилиндър, на който са разположени работни органи. Тя има дупки в шасито, което позволява на въздуха свободно да циркулира, не перегревая направления.

Тайните на приложение

Оформяте прическата си с помощта на кръгла продувной четки съвсем лесно. Тя ще придадат обем на каре, да се направи по-фактурными край каскадата, за премахване на гордостта или завить красиви романтични къдрици. Използвате инструмент трябва да бъде по такъв алгоритъм:

Поставяме пръстите на прическа е форма или прочесываем четка, ако е необходимо, определяне на резултата лак.

Разновидности

Четка за стилизиране на коса може да бъде не само полезна, но и вредна, ако я ungrammatical изберете. Правилно да се определи вида на продукта ще помогне на оценка на тези показатели, като дължината направления, ги смъртността, твърдост, общо състояние. Важно е да изсушаване и създаване на прически наносило минимални вреди шевелюре.

Ние помислете, на какво основание се различават инструменти.

Диаметър на

Размер роллера – един от най-важните критерии. Именно от него зависи колко удобно за вас ще бъде кокошки, и какви резултати ще успее да постигне. Големият диаметър е идеален за вечерта дълга коса и създаване на леки меки вълни. Той е незаменим при работа с гъста рошава коса.

Къси и на средна дължина коса-лесно да оформите четки малък диаметър. Също така те са подходящи за създаване на прядях резба. Желателно е да има такъв аксесоар в арсенала на обладательницам всякакви прически, тъй като той е отличен за даване на корените пищност.

Видове покрития

От този фактор зависи от това, колко внимателно ще инструмент действа на къдрици, и какви допълнителни качества той има. Съвременните материали гарантират перфектно приплъзване косми между щетинами и зъбите, се отстранява статичното напрежение с къдрици и им пречат да електрификация.

Четка за оформяне на коса – видове гребени и техники за използване на правила за избор на модели Изберете четка може да е сред тези възможности са:

  1. Керамични. Най-популярният вид покритие, което осигурява равномерно нагряване на четки от сешоара, допринася за гладка противоплъзгаща направления и предотвратява тяхното прегряване.
  2. Дървени. Най-често тези четки са оборудвани с естествена твърда четка, която осигурява спазването распутывание къдрици и снима с тях електрически заряд. Подходящ за обладательниц къдрава и буйна коса.
  3. Турмалиновая. Модерен материал предпазва къдрици от изсушаване и запазва вътре в тях влага. При нагряване, той създава негативно заредени йони и равномерно ги разпределя по цялата шевелюре, което предотвратява электризацию дори и през зимата.
  4. Карбоновая. Още едно иновативно покритие, което придава щетинам допълнителни плъзгащи свойства. Много внимателно разкрива на кичури, без разкъсване на тях. Подходящ обладательницам слаби, крехки и предразположени към загуба на къдрици.
  5. Пластмасов. Единственият плюс на този на продукта – ниската стойност. Въпреки това то доста агресивно действа на косата, натрупва статично напрежение, може да се отделят неприятна миризма паленой пластмаси при нагряване.

Метална четка – също не е най-подходящият вариант за често прилагане. Металът е много бързо и неравномерно загряване, от което направления могат да се стопи.

Бойниците

Брой, дължина и качество на клипса – фактори, на които трябва да се обърне особено внимание при избора. Те могат да бъдат произведени от пластмаса, дърво, найлон. Също така се срещат и комбинирани модели, и напълно естествени, където вместо на зъбите се използват снопове четина.

Четка за оформяне на коса – видове гребени и техники за използване на правила за избор на модели Естествени инструменти са много по-безопасни за използване, те са внимателно действат на къдрици и кожата на главата, предупреждават наэлектризованность и приглаживают люспи кутикул. Въпреки това, за тях е трудно да се грижи и трябва по-често да се промени. Тези продукти са подходящи обладательницам на слаби и безжизнени на косата. Препоръчително е да се бойниците бяха меки и дълги, те ще позволят на гребена на шевелюру, не травмируя си.

Найлон и пластмаса – синтетични материали, но те се справят по-добре с въвеждането на непослушните увивни направления.

Коротковолосым дамите трябва да се избират модели с твърди чести зъби, а за обладательниц с дълга коса са подходящи брашинги с комбинирана четка.

Други характеристики

За да прибират косата си бързо и качествено, трябва да се обърне внимание на всички характеристики на инструмента. Преди всичко, научете събрание – самият корпус не трябва да се върти около ос, в противен случай ще бъде трудно да се контролира с помощта на гребен. Наличието посочи краищата и лошо проклеенных части притеснявам се, тези продукти не са подходящи за работа с шевелюрой.

Уверете се, че дръжката е ергономична, тя трябва удобно да лежи в ръката си и не прегрее по време на сушене.

Отлични са подходящи модели със силиконови вложки, те предупреждават, свличане на четки. Дъното може да бъде оборудван с тънък кръстопът, с помощта на който е удобно да се направи раздяла или се разделят на направления един от друг.

Сешоар-четка

В отделна категория трябва да са електрически уреди, които позволяват да създават комфорт за стайлинг. По същество, това е сешоар с подвижна дюза под формата на кръгла четка. Тя може да има различно покритие и диаметър, зъбите почти винаги се извършват от устойчиви на висока температура пластмаса или трайно силикон.

С помощта на устройства могат да бъдат едновременно и сухи, както и мястото, на кичури, без използване на допълнителни инструменти. В някои модели четки, въртящи се около оста си, тези продукти са идеални маша. Дори обдув и изкривяване бързо ще направите красиви къдрици.

Преглед на моделите

На пазара се предлагат професионални и домакински продукти за сушене и оформяне. Те се различават по цена, материали за корпуса и на зъбите и на други характеристики. Ние проучени мненията на потребителите за брашингах и създадохме за вас списък с най-популярните модели.

"Титания"

През цялата брашинг, предлага се в различни избраните проекти, тъй като ще отговарят на шевелюре на всяка дължина. Има здрав пластмасов корпус, ергономичен прорезиненную дръжката. Разполага с пластмасови зъби със заоблени ръбове и найлонов косъм.

Добър за работа с нормални и палав прядками. Прочесывает косата много внимателно, добре ги разкрива. Единственият недостатък е инструмент за натрупването на статично електричество в прядях.

Olivia Garden

Марка професионални продукти за грижа за локонами предлага удобни и качествени инструменти за стайлинг. Брашинг има дървена дръжка, която не се нагрява по време на работа и добре лежи в ръката. Въпреки факта, че четина са изработени от найлон, косата не магнитятся, тъй като работна повърхност има антистатическое покритие.

Чудесен вариант за изравняване на дълги непокорни кичура коса. Добре разкрива косъмчета, им придава фантастичен траен обем, не се разваля къдрици. Подходящ за ежедневно приложение.

Четка за оформяне на коса – видове гребени и техники за използване на правила за избор на модели Недостатък на модела е неговата висока цена в сравнение с изделията на масовия пазар – гребен ще струва около 14 USD.

Maroccanoil

Напълно натурални професионални четки, които се радват на особен успех с потребителите. Тя оборудвани не само качествена сигурна четина, но и резервоар за прилагане на ухаживающего масло. Инструментът прави разресването и сушене със сешоар максимално полезни за направления.

Четка се използва за създаване на прикорневого обем, вълна белите дробове направления и подкручивания коса на една ръка. Тя бережено се отнася до шевелюре, защото е подходящ за работа с слаби, тънки и податливи на загуба на локонами.

Tangle Teezer

Четка за оформяне на коса – видове гребени и техники за използване на правила за избор на модели Четка за зъби е иновативна разработка. Тя е гъвкава, но в същото време здрави зъбите, които са добре распутывают направления, не электризуют ги, не издърпайте и не травмируют. Може да се прилага, без страх при проблеми с шевелюрой.

Подходящ брашинг, за да вържете мокра коса, която не може да се каже за останалите модели. Той ще позволи да се справят с много къдрава, стегната, палав, дълги и тънки коси. Цената на продукта варира в района на 2 14 USD, но тя е напълно оправдано.

Marlies Moller

Швейцарската марка произвежда професионални гребени, които са подходящи за салонного и за домашно приложение. Те са оборудвани с ергономични дръжки, за да прочес е максимално удобен за вас. Смес от естествена и найлонов косъм позволява да се постигне ефектен обем дори на тънки къси локонах.

Ще се хареса на момичетата, които обичат да се грижат за своите прядях и не желаят да обърнат полагане на много време. Инструмент се различава удобство в прилагането и дълголетие. А ето плати за него трябва да порядъка на 3 17 USD.

Грижи

За да четки ви служи възможно най-дълго, трябва внимателно да се грижим за тях. В противен случай, ще трябва да се променят гребени много често, тъй като с течение на времето техните работни органи губят еластичност и форма. За предотвратяване на това ще ви помогнат следните правила:

Ползвайте четка за коса веднъж на 6 месеца. На нея с течение на времето се събират бактерии и други патогенни микроорганизми, които могат да причинят проблеми с кожата на главата и косата.

Изводи

Направи полагане с помощта на специални гребени – бързо и лесно, в това се е убедил много от съвременните момичета. Обаче процесът да донесе локонам максимална полза, е нужно да знаете как правилно да изберете брашинг и да го използвате.

Извършване на съвети от специалисти, ще можете да поддържате здравето си рошава коса и винаги парадират с красиви прически.

Автор на статията: Даша Пащенко

Отзиви, коментари и дискусии